forsamlingshus2Sønderup og Omegns Kultur- og Forsamlingshus
Forsamlingshuset lejes ud både til private og til foreninger. Salen kan kun lejes sammen med køkken og forpagter. Bestillingen af huset foregår ved henvendelse til forpagter Dorthe Nørhave Johansen.
Mad, drikkevarer, borddækning, servering m.m. bestilles ligeledes hos forpagter Dorthe Nørhave Johansen.
Sønderup og Omegns Kultur- og Forsamlingshusforening fungerer som ejer af forsamlingshuset og står for vedligehold af selve huset.
Medlemskab af foreningen koster 40 kr. for enlige og 80 kr. for par om året. Som medlem af Sønderup og Omegns Kultur- og Forsamlingshusforening kan forsamlingshuset lejes til en særlig fordelagtig pris. Dette gælder, når man har været medlem af foreningen i to på hinanden følgende år.

Priser:
Leje af lokaler (ikke-medlemmer): 1150 kr.
Leje af lokaler (medlemmer): 800 kr.
Leje af service + borddækning: 20 kr./kuvert
Mindre timearrangement: 500 kr.
Kapacitet: ca. 150 personer

Mad: Hør nærmere hos Dorthe Nørhave Johansen, Sønderup og Omegns Kultur- og Forsamlingshus, Hjedsbækvej 476, tlf. 9865 3294

 

Formand:

Niels Bastholm Knudsen

Trængstrupvej 18

9541 Suldrup

 

Forpagter
Dorthe Nørhave Johansen
Gammelholmvej 4
Tlf. 98 65 32 15

Foreningen blev stiftet i 1979 med det formål at etablere et forsamlingshus i Sønderup. I 1982 blev forsamlingshuset indviet i den gamle forstanderbolig ved skolen. Siden er huset blevet brugt til mange forskellige private selskaber som fødselsdag, bryllup, barnedåb, konfirmation, sølvbryllup og fætter-kusinefest – kun fantasien sætter grænser. Desuden er der også en del forskellige offentlige arrangementer som hygge-aftener, juletræsfest, fastelavn, høstfest, generalforsamlinger i lokale foreninger, aftener med folkedans, dilettant m.m.